Web 24sata na naslovnoj ima veliku sliku posta glavne teme na portalu, obično bombastični naslov koji privlači pažnju. Za novine ok.
U crti izbornika uz poznati logo 24sata nalazi se jedan red kategorija koje su odijeljene bojama jedino je šteta što ne reagiraju na hover. Izbornik je čak i pomalo zbunjujući pošto s lijeve strane ima ikonicu tri crtice na koju se otvara puno bogatiji izbornik. Dok kad uđete u post otvori se još jedan izbornik ispod postojećeg. Sve skupa nije loše osim što pomalo zbunjuje.
Uz mnoštvo reklama stranica je načičkana raznim temama i postovima. Skrolavši niže dođete do dijela gdje je u lijevoj traci post, a u desnoj reklame i poneka slika iz tiskanih novina kao što je Nik Titanik i sl.
Dalje možete skrolat do u nedogled.
Tagove koriste, i to na prilično inovativan način. Tako da kad kliknete na tag imate dvije opcije da se preplatite na temu taga, ali morate biti registrirani korisnik, ili da samo vidite sve postove s tim tagom. Jedino su tagovi prejednostavni, bijeli u žutom okviru i malo boje ili možda drugačiji okvir bio bi super. U svakom slučaju ideja s preplatom na tagove je super.
I da vidimo brzinu za mobilne.

I na računalima.

Sve u svemu možda je samo rješenje s velikim člankom na naslovnici već isfuran ali mnoge novinske web stranice još uvijek drže tako. Sveukupan dojam je ok.
Link: 24sata